2018. május 23.

BLOGSZÜLINAP: KEDVENC YOUTUBE CSATORNÁIM 2.

Imádok a YouTube-bal kikapcsolódni, ez a tökéletes unaloműző, ha nincs kedvem tanulni vagy sorozatot nézni. Nem hiába lesz tőle függő az ember...
Remélem, találtok valaki szimpatikusat a listán! A csatornák a nevekre kattintva elérhetőek, az első rész pedig itt található, ha még nem olvastátok volna.



KRISTEN LEO

Elég sok hivatkozás volt Kristen videóira az elmúlt pár hónapban, és nem véletlenül; Kristen az a fajta ember, akire 100%-osan felnézek, tisztelek és irigylek is. Ugyanis ő egy húszas éveiben járó görög lány, aki az etikus divatot, a vegán életmódot, a környezettudatosságot igyekszik népszerűsíteni, miközben ő is kísérletezik azzal, hogy mit hogyan csináljon. Nagyon sok outfites videója van, és szeretem benne, hogy a ruháit legtöbbször turkálókból szedi össze, és egyszerűen mégis olyan, mintha most sétált volna ki egy magazin lapjaiból. Ráadásul sokat utazik - bár a csatornán ez nincs középpontban. Ha valaki megkérdezné, szeretnék-e ilyen lenni, ha idősebb leszek, a válasz egyértelműen igen lenne.


SHANE DAWSON ÉS BARÁTAI

Shane-t már ősidők óta nézem, azaz jó pár éve, mégsem tartottam a kedvenceim között. Pedig még a Not Cool c. filmjét is megnéztem és milliószor nevettem a hülyébbnél hülyébb videóin - például amikor megmikrózott egy halom kacatot, amit nem lehetett volna a mikróba tenni. Aztán jött egy váltás, és a kajás és hülyéskedős videók helyett elkezdett személyesebb tartalmakat gyártani, amibe belevonta a párját, Rylandet és a legjobb barátat, Garrettet és Drewt is (nekik szintén van csatornájuk). Ők együtt még mindig hozzák a vicces hangulatot, de úgy mintha csak egy vígjáték-sorozatot néznék. Azóta pedig egyszerűen függővé tett Shane csatornája.
Shane-nek elképesztő humora van, ami néha kicsit átcsap az úgy nevezett "sötét humorba", imád enni, de mindenekelőtt óriási a szíve - imádja meglepni az embereket, adakozni, és segíteni mások karrierjében. Őt kompenzálja Ryland, akinek általában először szokta elmondani az éppen eszébe jutó videóötletet (kivéve, ha ő az áldozat). Ő mindig benne van a hülyeségben, bár néha igyekszik visszafogni Shane-t.  Garrettnek is sajátos személyisége van, imádja a Harry Pottert (Hugrabugos, mint én), és gyakorlatilag minden szituációban van arra vonatkozóan valami vicces megjegyzése. Emellett imádja a hasát - csakúgy mint a csatorna többi szereplője - így bárhol vannak, nála mindig a nasi az első.
Az ő kalandjaikat filmre vevő kamera mögött Andrew szokott állni, aki csak mint "kameraman" vesz részt a dolgokban és ritkán avatkozik be, mégis kap szerepet a csatornán (, aminek mindenki örülni szokott, mert irtó helyes). Ő kicsit olyan a csapatban mint egy apuka - ott van és felügyel, hogy senki ne haljon meg vagy tegyen tönkre valamit, de azért a többiekkel együtt nevet a kamera mögül. Valamint közreműködnek még Shane és Ryland állatai: két kutyájuk Uno és a nemrég örökbefogadott Honey (? még nem találtak neki nevet, de rajta vannak), valamint életunt cicájuk, Cheeto.
Nemrég becsatlakozott ebbe a csapatba Ryland húga, Morgan is, akinek a szarkazmus és mások idegesítése az asztala, na meg a kaják. A csatornáját azért hozta létre, mert abbahagyta a főiskolát és hazaköltözött, de miután közel kerültek Shane-nel, úgy döntött Los Angelesbe költözik a csapathoz.
Az ő csatornájuk gyakran összefügg, így érdemes mindenkit követni, de általában Shane csatornáján futnak össze a történések. Legyen szó kajákról, szellemvadászatról, összeesküvés-történetekről vagy meglepetésekről, Shane és barátai rengeteg egyéniséget és humort visznek mindenbe és ezért imádom őket.


HALEY PHAM

Haley egy új felfedezett nálam, de máris beküzdötte magát a kedvencek közé. Mondhatnánk rá, hogy tipikus tinédzser lány, hiszen sminkekkel kísérletezik, ruhákat rendel, táncol és szórakozik a barátaival, mindezt mégis olyan humorral teszi, amit bárki könnyen értékelhet. A videói szerkesztésében szerintem nagyon elüt a tipikus youtuberektől, de sokszor ebben van a poén. Őszintén nem tudom, mi fogott meg benne annyira, talán az, hogy elképesztően őszinte és nem fél kimondani, amit gondol - például nem titkolja, hogy szigszalaggal rögzíti a kocsijába a kamerát, és videókat készít arról, hogyan lehet sikeresen szőrteleníteni (még nem jött rá). Teljesen két lábbal a földön áll, amit értékelek. Tegyetek ti is egy próbát vele!


ELENA TABER

Elenára sem rég bukkantam rá egy utazós videója kapcsán, de beleszerettem a stílusába. Elena egy kaliforniai főiskolára jár, ezért minden vlogjából hamisíthatatlan kali-hangulat árad. Oda akarok költözni, komolyan, annyira gyönyörű tájak vannak ott! A divat, zenék, kaják és az utazás is visszatérő témák. Hála az égnek Elena is szokott turkálókba járni, imádom a retro beütésű stílusát is, sok mindent el lehet lesni tőle. Mindezt pedig feldobja a pozitivitás, ami ebből a lányból árad.

Ti kiket követtek? Nézitek a fent felsoroltak videóit?
Holnap jön az utolsó poszt, ami a személyes kedvenc a blogszülinapos sorozatból!! ;)

2 megjegyzés:

  1. Egyiküket sem ismertem, de most mindenképp lecsekkolom őket :D Akit nagyon ajánlanék neked, az Kalyn Nicholson. Számomra maga az inspiráció!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na én meg őt nézem meg, nem ismerős a neve. Azt ajánlom kezd Shane-nel! ;) Aztán majd írd meg, hogy tetszettek!

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.
emerge © , All Rights Reserved. BLOG DESIGN BY Sadaf F K.