RÓLAM

Egy oldalon azt olvastam, hogy a Rólam fülben a legjobb, ha lényegretörő vagy, és nem fecsegsz sokat magadról. Ezzel nem igazán értek egyet. Persze, nem jó, ha valaki sokat fecseg, azt én sem szeretem. De úgy gondolom, aki erre az oldalra kattint, azért teszi, hogy az oldal, a monitor mögé lásson, hogy ne azt érezze, hogy ezt a blogot egy arc nélküli robot vezeti, hanem igenis lássa meg bennem, az íróban az embert. Úgyhogy most beszélek egy kicsit magamról.

A valódi nevem Regina, ebből jött az írói név: Ginny. 17 éves vagyok, és egy kollégium lakójaként tengetem hétköznapjaimat. Az általánosban nyolc éven keresztül tanultam németet, ami nem nőtt a szívemhez, ennek ellenére egy emelt szintű német tagozatra járok, de az angolhoz jobban konyítok. 2017 nyarán pedig norvégul is elkezdtem tanulni itthon. A jövőben szeretnék külföldön tanulni földrajzot és környezetvédelmet, mert ezek nagyon fontosak számomra és nagy örömömre a blogon is egyre többet fordul elő ez a téma.

Sorozatfüggő vagyok, a kedvenceim jelenleg a Skam és a Modern család. Időnként kibújik belőlem a könyvmoly, bár mostanában nem sok időm ás energiám jut erre. Imádom a nagy szavakat, ott zárni le a mondatokat, ahol mások folytatnák és a személyességet, ezért is személyes ez a blog, a számomra legkedvesebb poszt pedig a Feltérképezés - Élni a lehetőséggel, mióta csak megfogalmazódtak bennem azok a szavak. Szeretem ezen kívül a cicákat, a kaktuszokat és pozsgásokat, a nadrágba betűrt felsőket, a Tumblr-ömet és mindenek előtt a zenét. Élek-halok a noname indie bandákért. Büszke INFP és Hugrabugos vagyok. Imádom a hajnalokat, rajzolni, ha megszáll az ihlet, részegen táncolni és szívből nevetni. A retro filmeket és a csokit.

Nem ez az első felület, ahova tartalmat gyártottam, de a leghosszabban működő blog, aminek valaha tagja voltam, hiszen lassan két éve fut! Bár bevallom, nem minden percét élvezem, mert néha csak stresszt hoz a konyhámra, a legtöbb eltöltött idő itt felvidít és könnyebbé tesz. Elrugaszkodhatok az életemtől, ha akarok, és írhatok róla olyan őszintén, amennyire csak lehet. Rajtam áll, és remélem, ti szeretitek olvasni, vagy szeretettel olvassátok majd a későbbiekben. Minden komment, lájk, üzenet és bátorítás egy meleg kis napsugár. Köszönöm!
A többit kideríthetitek rólam a bejegyzéseimből.
 
És hogy miért olvass?
Mert mutathatok neked valami egyedit. Mert a maga módján mindenki egyedi.
Üzemeltető: Blogger.
emerge © , All Rights Reserved. BLOG DESIGN BY Sadaf F K.