RÓLAM

Egy oldalon azt olvastam, hogy a Rólam fülben a legjobb, ha lényegretörő vagy, és nem fecsegsz sokat magadról. Ezzel nem igazán értek egyet. Persze, nem jó, ha valaki sokat fecseg, azt én sem szeretem. De úgy gondolom, aki erre az oldalra kattint, azért teszi, hogy a monitor mögé pillantson, hogy ne azt érezze, hogy ezt a blogot egy arc nélküli robot vezeti, hanem igenis lássa meg bennem, az íróban az embert. Úgyhogy most beszélek egy kicsit magamról.

A valódi nevem Regina, ebből jött az írói név: Ginny. 19 éves vagyok, jelenleg még gimnazista, hogy utána merre, az egy igazán jó kérdés. Szeretnék földrajzzal, környezetvédelemmel kapcsolatban tovább tanulni, esetleg angollal vagy angol nyelvterületen. A blogon ezek a témák is előfordulnak hellyel-közzel. A nyelvtanulás kiskoromtól kezdve fontos nekem. Papíron C1-es szinten beszélek németül, de a valóságban ez nem teljesen így érződik, az angoltudásom ellenben igen jó, viszont arról nincs hivatalos iratom, legalábbis még. Emellett szeretnék megtanulni norvégul és olaszul is.

Sorozatfüggő vagyok, a kedvenceim jelenleg a Skam, a Modern család és a The Middle. Az összes sorozat, amit befejeztem, jelenleg nézek és félbehagytam, ezen az oldalon található: katt! Időnként kibújik belőlem a könyvmoly is, bár mostanában nem sok időm és energiám jut erre. Örök kedvenceim: a Harry Potter-sorozat, Maggie Stiefvater könyvei és az Egy kis élet Hanya Yanagiharatól. Szeretem ezen kívül a cicákat, a kaktuszokat és pozsgásokat, a nadrágba betűrt felsőket és mindenek előtt a zenét. Élek-halok a noname indie bandákért és a lo-fiért, de nem zárkózom el a poptól, rockól, hip hoptól vagy R&B-től. Büszke INFP és Hugrabugos vagyok. Imádom a hajnalokat, rajzolni, ha megszáll az ihlet, részegen táncolni és szívből nevetni. A retro filmeket és a csokit.

Nem ez az első felület, ahova tartalmat gyártottam, de a leghosszabban működő blog, aminek valaha tagja voltam, hiszen lassan két éve fut! Bár bevallom, nem minden percét élvezem, mert néha csak stresszt hoz a konyhámra, a legtöbb eltöltött idő itt felvidít és könnyebbé tesz. Elrugaszkodhatok az életemtől, ha akarok, és írhatok róla olyan őszintén, amennyire csak lehet. Rajtam áll, és remélem, ti szeretitek olvasni, vagy szeretettel olvassátok majd a későbbiekben. Minden komment, lájk, üzenet és bátorítás egy meleg kis napsugár. Köszönöm!
A többit kideríthetitek rólam a bejegyzéseimből.
 
És hogy miért olvass?
Mert mutathatok neked valami egyedit. Mert a maga módján mindenki egyedi.
Üzemeltető: Blogger.
emerge © , All Rights Reserved. BLOG DESIGN BY Sadaf F K.