2016. július 27.

AZ INTERNETEN AKADTAM RÁJUK - MŰVÉSZEK 2.

Annyi tehetséges ember van, akit még nem fedeztek fel, akinek a nevét még nem tudja a világ. Annyi ismeretlen, aki próbál valaki lenni. Épp ezért írtam meg ezt a bejegyzést, amiben újabb tehetséges művészeket mutatok be nektek, de nem gondolom, hogy lesz több ilyen. Nem azért, mert nem tudnám tovább folytani a listát, hanem mert nagyon is tudnám. A végtelenségig.
Legközelebb valami más témában hozok nektek cikket, és meglátjuk, a művészeken kívül, mit szoktam még találni.
Mert az internet nagy, és tele érdekességgel.

A művészek nevére kattintva felkereshetitek a weboldalukat, ahol még több képet találtok tőlük.

Agnes Cecile

Eredeti nevén Silvia Pelissero, egy olasz művész lány, akinek a vízfestékkel készült művei bejárják az internetet. Sajnos azonban az internetezők nagy része nem is tudja ennek a két lábon járó csodának a nevét.
Én ölni tudnék, ha így rajzolhatnék. Sajnos nem tudok.



Christophe Piallat

Úgy érzem, kötelességem bemutatni nektek Christophe Piallatot, aki a fejléc közepén látható képet készítette. A látszat ellenére az nem egy festmény, hanem a fény játéka a papíron. Amit ez a pasas művel, az valami fantasztikus, higgyétek el nekem. Sajnos a technikájáról nem sok mindent tudok mondani, mert az angoltudásom nem jár azon a szinten, hogy megértsem a honlapján leírtakat, de akit érdekel, az kattintson a nevére.


Cherryandsisters

Mansi egy tizenhat éves indiai fiú, akit a fent látható névvel találhattok meg Instagramon, és Tumblrön egyaránt. Történetesen ő csinálta a kedvenc fan artjaimat olyan könyvszereplőkről, akikről csak nagyon kevés illusztráció készült, példának okáért a Neked adom a napot főszereplőiről is rajzolt képet -, ami egyébként a zárolási képernyőm. Rengeteget inspirálta a Percy Jackson sorozat is, úgyhogy PJO rajongóknak ajánlott benézni hozzá.



Adam J. Kurtz

Adam J. Kurtz készíti azokat a frappáns, feliratos GIFeket, amikkel tele van a Tumblr. Tudtad? Vagy nem is találkoztál még velük? Akkor itt az ideje!
Az illusztrációi tényleg olyanok, amilyennek leírja őket a honlapján, őszinték, humorosak és egy kissé sötétek. A Sorry, i'm such an asshole feliratú lufijaitól, a 1 Page At Time c. könyvén át odavagyok a munkásságáért, na de ezek a GIFek!


Elizabeth (Liz) Climo

Liz a The Simpsons sorozat rajzolója/megalkotója, akinek a műveit órákig tudnám nézegetni. Egyrészt mert sok van belőlük, másrészt, mert imádom őket. Gyerekesnek mondható, egyszerű, aranyos rajzocskák, amik legtöbbször halál viccesek.

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Először is nagyon örülök, hogy ezeket így összeszedted, mert van egy-két ember, akinek a nevét nem tudtam, de ismertem a műveit, és így örülök, hogy megvannak. Másodszor én annyira szeretném, ha folytatnád ezt a sorozatot!
    Szép napot és köszi!, Anna :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon örülök, hogy tetszett a poszt, és tudtam mutatni valami újat :D, a folytatást még átgondolom, ígérem! :)
      Neked is szép napot!
      Üdv: Ginny

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.
emerge © , All Rights Reserved. BLOG DESIGN BY Sadaf F K.