2016. július 6.

VIGYÁZZ! KÉSZ! POSZTOLJ! - NYÁRI BAKANCSLISTA


A legelső VKP-poszt.
Én is csatlakoztam a kezdeményezéshez, amivel már sokszor összefutottam mások oldalán. Amikor elindítottam a blogot, tudtam, hogy szeretnék a bloggerek ezen rétegéhez tartozni, akik "ami a szívemen az a blogomon" stílust képviselik - a szememben -, és rengeteg féle témáról írnak saját tapasztalat, élmény alapján, akik ötletet, tippet cserélnek.
A VKP ezeket a stílusú blogokat köti össze, ennek segítségével eltalálhatunk mások oldalára, megnézhetjük, mit gondolnak a témáról, hogy értelmezték a feladatot, és talán körülnézünk a többi poszt közt is.
Szerintem fantasztikus, és izgatottan ugrottam neki, ennek a posztnak az elkészítéséhez.


Szerintem egy nyári bakancslistán olyan pontoknak kell szerepelniük, amik könnyedek, viccesek, érdekesek, mégis kihívás őket teljesíteni.
Három hónapnyi idő először kész Hawaii, aztán elkezdünk unatkozni, és végül agónia közepette már inkább kívánjuk vissza az iskolát, amikor minden nap történik valami izgalmas, és persze minden nap lehet panaszkodni valamire.
Azt hiszem, az én idei nyaram nem lesz unalmas. Belekezdtem az 50 órás közösségi szolgálatba, próbáltam kevesebb, mint másfél hónap alatt töménytelen mennyiségű sorozatot nézni, és posztot megírni, és hamarosan két órával odébb költözünk, ami nem kis munkát igényel. Már volt szerencsém több költözködésben részt venni, ráadásul kollégistaként is milliószor pakoltam már be és ki a bőröndömbe, így tudom, milyen macerás ez a dolog. Bepakolni mindent dobozokba, felpakolni az utánfutóra, aztán kipakolni, és berendezni az új házat.
A még rám váró izgalmak ellenére én is beterveztem egy két teljesítendő feladatot, amit a 101-1001 kihívásból morzsázgattam ki.

3. Nyáron elolvasni 50 könyvet (3/50)
14. Aktívan vezetni a GinnEase-t
45. Nem hagyni ki az augusztusi csillaghullást
59. Sütögetni a nagymamámmal
60. Fantasztikus nyarat szerezni az unokatestvéremnek
75. Fent maradni egész este
87. Időben elkezdeni a tanévre való készülést
89. Arrébb mozdítani egy szalmabálát
90. Megmászni egy szalmabálát
92. Kiselejtezni a ruháimat
97. Elolvasni legalább egy motiváló könyvet

2 megjegyzés:

  1. Sikerült teljesíteni belőle párat? ;) Remélem, sikerül idén látnom legalább egy hullócsillagot *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hűha! Sajnos nem igazán. Eléggé szégyellem magam, de elment a nyár sok értelmetlen dologgal, meg persze sorozatnézéssel, és blogolással, bár ez utóbbiakat nem annyira bánom. :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.
emerge © , All Rights Reserved. BLOG DESIGN BY Sadaf F K.