2016. július 1.

HELLO, JULY!


A Hello and Goodbye egy havi cikkrovat. A két bejegyzés minden hónap két első napján kerül a publikum elé. A Goodbye két részből áll, az első felében leírom, mi történt velem a hónapban, és megmutatom a kedvenc apróságaim. A Hello-ban pedig előre tekintünk, mi várható a bloggal kapcsolatban az adott hónapban.

Az előttünk álló hónapban is elég vegyesek lesznek a posztok. Lesz itt könyvkritika -, mert mással sincs tele a szobám, csak könyvekkel -, filmajánló, sorozatkritika, szó lesz költözésről, egy komolyabb témáról, és egyéb apróságokról. (Előrevetítem, hogy az augusztus ennél tematikusabb lesz, de soha nem találjátok ki, hogy miért. Az iskola miatt.)
És előbb-utóbb jönni fognak azok a VKP-s posztok is, aminek nagyon örülök, mert szerintem így többen tudnak idetévedni, ráadásul havi két bejegyzésem le lesz fixálva.
Közérdekű információ, hogy július közepétől szeptemberig lehetséges, hogy rendszertelenek lesznek a posztok, és néha eltünedezem egy-két hétre, ugyanis már ezer helyen, ezerszer leírtam, hogy el fogunk költözni, és mivel mamáméknál nincs wi-fi, sajnos előre kellene írnom a bejegyzéseket, hogy ne a közös gépnél szenvedjek az egész család előtt, de ez sajnos nem sikerült. Még! A július elejét azonban feláldozom erre.
Ami azt illeti, most ennyire tellett, további jó szünetet! Aztán ne csak a szobában üljetek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.
emerge © , All Rights Reserved. BLOG DESIGN BY Sadaf F K.