2018. augusztus 7.

A kedvenc posztjaim júliusból


A kedvenc posztjaim a hónapból cím magáért beszél. Ezzel a kis listával szeretném bátorítani az olvasókat további olvasásra, a bloggereket írásra, mindeközben felhívni a figyelmeteket azokra az oldalakra, amik megérdemlik a népszerűsítést.
Az előző adag pozitív visszajelzéseket kapott, legnagyobb örömömre, mi több, ti is ajánlottatok nekem bejegyzéseket, amiket ezúton továbbítanék is a nagyközönségnek. Ez a lehetőség most is él, kommentben várom a ti kedvenceiteket!


30 dolog, amit 30 éves koromra a szépségről tanultam

- Viola Annától -

Ez a poszt olyan igazságokat sorakoztat fel, amiket mi magunk is tudunk, de úgy gondolom, néha nem árt emlékeztetni az embereket, hogy "vannak könnyebb és vannak nehezebb napok: néha szépnek látod magad, néha nem. Egyik állapotból sem érdemes komoly következtetéseket levonni." Az pedig már csak hab a tortán, hogy az egész bejegyzést gyönyörű illusztrációk teszik még élvezetesebbé.

A vékony lányok védelmében

- Líviától -

Lívia azzal indít: "31 éves vagyok, 165 cm és 45 kiló." Én azt válaszoltam magamban: 17 éves vagyok, 164 centi, és gőzöm sincs, hány kiló, de biztos alulról súrolom csak a 45-öt. Én is "kórosan sovány" vagyok, ahogy anno Védőnéni kis táblázata mondta, és azt a gondolatot pártolom, hogy a vékony lányoknak sem könnyebb. Még posztot is írtam róla, hiszen mai napig küzdök a testemmel, és az ott leírtak ma is érvényesek, változás viszont alig van. Úgyhogy tessék csak belegondolni, mit teszünk, amikor azt mondjuk valakinek, híznia kéne! Hát, én azt válaszolom, neked meg fogynod, a másiknak meg edzeni, a harmadik meg mit akar a tetoválásaival... Ez nem így működik.

Üresjárat

- Kirától -

Kira oldalára, a Csillogó sötétségre ezen a rövidke kis irományon keresztül bukkantam, és sajnálattal láttam, hogy Kira mennyire kevésre értékeli a saját műveit, én viszont nagyon is látom benne a fantáziát. Az Üresjárat egy buszon utazó hölgy kissé pesszimista gondolatait tárja elénk. Én kicsit magamra ismertem. Olvassátok el ti is, hátha!

"Találd meg a stílusod" - Egy rossz tanács

- a Sorokba szedve írójától -

Régen olvastam már írással kapcsolatos jótanácsokról, mert nagyjából mindenhol ugyanazt hallja az ember. Gyakorlás a jó regény atyja, ne várj az ihletre, de ha nagyon elakadnál, hát olvass egy könyvet! Egy idő után untató. Na, de nem ez a cikk! Mertem reménykedve megnyitni, hogy valami jót fogok találni végre egy ilyen cím alatt, és nem is lettem pofára ejtve. A bejegyzés írója a megfelelő eszközöket használja a meggyőzéshez pont ott, ahol kell, úgy, hogy utána csak fogtam a fejem, hogy "basszus, tudhattam volna!". Szóval, ha írsz, ezt mindenképp olvasd el!

Sustainable travel tips + packing list

- Ameliától -

Egy nap szembejött velem a Facebookon egy képsorozat szeméttel teli strandokról szerte a világban, ami előtt egy Instagram modellnek tűnő hölgy pózolt. A mellékelt szövegben ez a lány, Amelia Whelan szavakban is kifejezte csalódottságát, miszerint az emberek nem fordítanak kellő figyelmet a környezet megőrzésére, és rengeteg szemetet hagynak hátra olyan helyeken, ami minden második ember utazós listáján szerepel, példának okáért Balin. Feltüntette a blogját, amire rögtön lecsaptam, és találtam is érdekes tartalmat dögivel. Mégis ezt a posztot szemeltem ki, ami a nyaralások közepette talán egy-két nyitott gondolkodású ember számára hasznos lehet, hiszen egyszerű lépésekkel rengeteget tehettek a rombolás ellen. Ugyan nem júliusi gyümölcs ez a bejegyzés, de én ebben a hónapban olvastam.


Amber ajánlása:


- Poppytól -


Ágoston TOP10-es listája:


- Bereczki Enikőtől -

- Szabó-Topor Tündétől -

- Timicstől -

- Everglowtól -

- Thinkerbelltől -

- tőlem -

- Fancsali Fantától -

- Maja Tankwalltól -

- Everglowtól -

- Kardon Annamaritól -


Innen is köszönöm Ambernek, a Fotoszintézis írójának, és Ágostonnak, a Felnőtt szemmel bloggerének az ajánlásokat, elolvastam mindent, és jó pár blog fel is keltette a figyelmemet. A Szösszenetek sorozat valamelyik tagja Everglow tollából az én listámban is helyet kapott volna, az pedig külön öröm és megtiszteltetés volt, hogy Ágoston az én posztomat is beletette a listájába!

Nektek mik voltak a kedvenceitek?

2 megjegyzés:

  1. ooooh én csak gyanútlanul megnyitottam a bejegyzést, merthogy az előzőt is imádtam és találtam igazi gyöngyszem kategória blogokat, erre beválogattál, és én csak meg vagyok hatódva, köszönöm ??? T-T 💛

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ott a helyed a gyöngyszemek között, higgy nekem, és ne becsüld le magad! <3

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.
emerge © , All Rights Reserved. BLOG DESIGN BY Sadaf F K.