2017. március 18.

SPRING '17

A bejegyzés írása közben elgondolkodtam, hogy a környezet kinyílásán túl mit is jelent a tavasz.
Nekem a tavasz a megújulást jelképezi. A friss szellőt, az otthon illatát, a hinta nyikorgását, az élettel teli színeket, amik a fakó barnát és szürkét váltják fel. Érzem a tavaszt, mikor felhúzom az edzőcipőm és felkötöm a hajam, és akkor is, mikor lustán heverek a nyitott ablak mellett a napsütésben, vagy mikor belekap a szél a hajamba és a ruhámba.
Ezeket az apró pillanatokat próbáltam nektek összegyűjteni a kollázsokban, és persze a zenék és idézetek is elmaradhatatlanok.


2017. március 11.

FELTÉRKÉPEZÉS - VÉKONY VAGYOK

Van, ami egyszerűen a génjeinkbe van ágyazva, és olyan nehéz változtatni rajta, mint a belső szerveink elhelyezkedésén. Minden reggel, mikor tükörbe nézünk az aznapi megpróbáltatások előtt, újra megállapítjuk, hogy az orrunk ferde, a bal fülünk lentebb van, mint a jobb, és igen, már megint lötyög rajtunk a ruha.
Azt hiszem, a legtöbb embernek mostanra elterjedt odáig az intelligenciája, hogy a plus size alkatúaknak nem szegeznek vasvillát. Lássuk be, elég nagy modortalanságra vall, ha ezt más szemére hányjuk. Eltér az átlagtól (vagy épp ő az átlag, csak nem az ideál), de ő olyan, amilyen. Vagy nem tehet róla, vagy már rajta van az ügyön, de ez amúgy sem a mi dolgunk, ugye? Na meg koncentráljunk a belső tulajdonságokra.


Üzemeltető: Blogger.
emerge © , All Rights Reserved. BLOG DESIGN BY Sadaf F K.